mape meniu restaurant A4

Top M – un atelier pentru produse horeca

Calitatea produselor puse în fața clientului este cheia succesului în industria HoReCa. Și aici nu ne referim numai la calitatea preparatelor culinare sau a băuturilor din meniu – prima condiție pentru a avea succes în domeniul horeca-, ci la toate lucrurile cu care oaspeții intră în contact la un moment dat.

Pentru că înțelege că în industria HoReCa fiecare detaliu trebuie să fie impecabil, Top M – atelier de produse horeca, vine în întâmpinarea operatorilor din industria ospitalității cu o gamă largă de produse, printre care mape meniu, mape bar, mape cameră hotel, cărți de onoare, brelocuri cameră hotel sau pensiune, placemate și multe altele. Aceste produse fac parte din identitatea vizuală a unei afaceri horeca, un aspect extrem de important în mediul concurențial de astăzi.

Așa cum fiecare dintre noi avem o imagine care ne deosebește de ceilalți, așa și un restaurant sau un hotel proiectează în piață o imagine, prin intermediul produselor și serviciilor oferite. Englezii au o vorbă: “Do not judge a book by it’s cover” (Nu judeca o carte după copertă), dar, dacă activați în domeniul horeca, cu siguranță știți că aceasta nu se aplică și aici. Clienții vă vor judeca după “copertă”, după “imagine”, de multe ori aceasta fiind hotărâtoare în decizia lor de a vă alege sau nu.

Un exemplu simplu: meniul! Clientul intră în contact cu meniul înainte de a îi vedea conținutul și a de testa produsele din meniu, și îl va judeca inițial după copertă. Este așadar o chestiune de “etichetă” pentru restaurantul respectiv. E ca la o mașină, nu te interesează doar cât de bună e, ci și aspectul exterior.

Pentru a da un plus de rafinament locației dumneavoastră, puteți opta pentru produsele Top M din piele ecologică sau piele naturală, pe care le puteți personaliza cu sigla și numele hotelului/pensiunii sau restaurantului dumneavoastră.

Related News

Leave Your Comment